Nytt från skolan

Sommarbrev 2018

2018-06-13

Hejsan!

Ytterligare ett skolår har passerat och vi är framme vid skolavslutningen.
Det har varit ett bra år och vi ser fram emot ett nytt innehållsrikt läsår till hösten. Tofthagaskolan med dess barn och verksamhet är något vi är stolta över!
Tack alla ni föräldrar och andra inblandade för ett gott samarbete och för det ni på olika sätt bidragit med till verksamheten. Vi ser fram emot ett gott nytt samarbetsår!

Idag har vi haft den årliga fotbollsmatchen mellan lärarna och 6:orna. Det var en jämn match, men lärarna segrade till sist med 2-1!

Välkomna på skolavslutning i Tofteryds kyrka i kväll (13 juni) kl. 18.00 och det sedvanliga tårtkalaset efteråt på Tofthagaskolan! Tänk på att ta med eget kaffe, saft, muggar, tallrikar och skedar (med tanke på miljön).

Höstterminen börjar tisdagen den 21 augusti, denna dag slutar alla elever kl. 13.30. Titta på skolans hemsida under vecka 33/34 för att ta del av skolskjutsinformation.

Redan nu vill vi hälsa alla välkomna på föräldramöte torsdagen den 16 augusti (OBS! innan skolstarten!) kl. 17.30-19.00. Detta för att alla ska få praktisk information och träffa lärarna innan skolstarten.

Vi påminner att förskola och fritids stänger kl.  12.00 måndagen den 18 juni på grund av halv planeringsdag.

Fredagen den 17 augusti (vecka 33) kommer fritids och förskolan att hålla stängt heldag på grund av studie-/planeringsdag.

Vi uppmanar alla föräldrar att kolla om det finns kvarglömda kläder, skor, m.m. i kapprummen. Vi ber er också att tömma hyllorna i kapprummen innan ert barn går på sommarlov. Vi kommer att städa alla kapprum på sommarlovet och lämna alla kvarglömda kläder/skor till klädinsamlingen.

När ni har vägarna ”förbi” på kvällen eller helgen – titta gärna till skolan och förskolan med dess utegårdar, då det är mycket folk som på olika sätt rör sig i vårt område vår och sommartid!       
Till slut vill vi önska er en riktigt skön sommar och semester!

 

Hälsningar personalen på Tofthagaskolan

 

 

Styrelsen informerar:

Vi vill redan nu hälsa alla välkommen till årsmöte på Tofthagaskolan lördagen den 29 september kl. 13.00 i samband med arbetslördagen (kl. 8-13). Vi från styrelsen anser att dagen är viktig då det alltid finns saker som behöver underhållas och fixas på vår fina skola. Allt för att behålla den i det skicket som vi själva vill, men dagen utgör även ett trevligt tillfälle att träffas och umgås. Alla kan bidra och hjälpa till med något, det finns uppgifter för alla! Har du inte möjlighet att vara med den dagen, ta kontakt med någon i styrelsen och fråga om vad du kan göra vid ett annat tillfälle.