Nytt från skolan

Sommarbrev 2019

2019-06-12

Hej!

Vilket fantastiskt år vi har haft! Tofthagaskolan med dess barn och verksamhet är något vi är stolta över!
Vi vill tacka alla föräldrar och övriga inblandade för ett gott samarbete och för det ni på olika sätt bidragit med till verksamheten. Vi ser fram emot ett nytt läsår med nya möjligheter!

Förra veckan åkte vi på skolresa till Kleva Gruva. Dagen blev mycket lyckad. Vi hade fint väder, eleverna fick pröva på att klättra på klättervägg, gå på skattjakt och göra besök i den spännande gruvan. Personalen på Kleva Gruva berömde våra barn då de tyckte att de var fantastiska och att de skötte sig utmärkt. Stort tack till Carolina som ordnade god mat till oss alla.

Idag har vi haft den årliga fotbollsmatchen mellan lärarna och 6:orna. Tyvärr kunde vi inte spela ute på grund av vädret, men blev det en match inomhus. Det var en jämn match, men lärarna segrade till sist med 5-4!

Välkomna på skolavslutning i Tofteryds kyrka i kväll (12 juni) kl. 18.00 och det sedvanliga tårtkalaset efteråt på Tofthagaskolan! Tänk på att ta med eget kaffe, saft, muggar, tallrikar och skedar.

Höstterminen börjar onsdagen den 21 augusti, denna dag slutar alla elever kl. 13.30. Titta på skolans hemsida under vecka 33/34 för att ta del av skolskjutsinformation.

Vi kommer att skicka kalendariet för 2019-2020 inom kort.

Redan nu vill vi hälsa alla välkomna på föräldramöte tisdagen den 20 augusti (OBS! dagen innan skolstarten!) kl. 17.30-19.00. Detta för att alla ska få praktisk information och träffa lärarna innan skolstarten.

Vi påminner att fritids och förskolan stänger heldag måndagen den 17 juni på grund av planeringsdag.

Fredagen den 16 augusti (vecka 33) kommer fritids att hålla stängt heldag på grund av studie-/planeringsdag.

Vi uppmanar alla föräldrar att kolla om det finns kvarglömda kläder, skor, m.m. i kapprummen. Vi ber er också att tömma hyllorna i kapprummen innan ert barn går på sommarlov. Vi kommer att städa alla kapprum på sommarlovet och lämna alla kvarglömda kläder/skor till klädinsamlingen.

När ni har vägarna ”förbi” på kvällen eller helgen – titta gärna till skolan och förskolan med dess utegårdar, då det är mycket folk som på olika sätt rör sig i vårt område vår och sommartid!

T
ill slut vill vi önska er en riktigt skön sommar och semester!

 

Hälsningar Åsa Rocén med personal