Nytt från skolan

Månadsbrev april 2018

2018-03-27

Hej!

På torsdagen den 29 mars är det dags för vernissage på skolan med tillhörande mingel. Vi hoppas att alla elever, ”gamla” som nuvarande, får en trevlig stund tillsammans! År 6 har målat under ledning av Ingalill och årets tema är ”drömmar”. I år blir det även ”husvisning”, då 6:orna visar husen de har byggt från grunden.

I år har vi inga speciella besöksdagar, men ni är alltid välkomna att ta del av lektioner och elevernas arbete. Innan ni planerar besöka 3-4:an eller 5-6:an tänk på att kolla med klassläraren om/när eleverna ska göra sina nationella prov.

Vecka 14 är det påsklov och vi har nu planerat organisationen och personalens arbetstider utefter anmälda omsorgsbehov.

Vi påminner om att ”semesterlappen” angående omsorgsbehovet på sommarlovet måste vara oss tillhanda senast torsdagen den 12 april då vi måste ha framförhållning kring bland annat organisation och arbetstider.

Matrådet hade möte tisdagen den 27 mars. Eleverna fick framföra tre önskerätter från varje klass, som kommer att serveras någon gång under terminen.  
Vi tog också upp ämnet ordningsregler i matsalen.

Den 19 mars började vi att servera mellanmål till de busselever som åker med den sista bussen hem på eftermiddagen. Anledningen till detta är att det har inkommit ett skriftligt önskemål till rektorn från ett antal elever.

Torsdagen den 19 april åker eleverna i årskurs 2-6 till Fenixhallen för att titta på musikalen ”The magic kingdom”. Medverkande är kulturskolans elever och lärare.

Den 19 april är det även föräldrasamråd på kvällen.

Om du har frågor, synpunkter eller funderingar – hör av dig !

                

Hälsningar Maria Boberg med personal