Nytt från Tofthaga förskola

Sommarbrev förskola 2018

2018-06-19

Hej!

Här kommer det sista sommarbrevet för denna termin!

Tack för ett trevligt midsommarfirande! Vi upplevde en lyckad dag med många glada barn som sjöng, dansade och hade skoj. Tack ni som bidrog med god tårta, dans och musik!

Vi hälsar en ny medarbetare välkommen till oss, Maija Andersson som kommer att börja jobba hos oss i slutet av augusti.

Inför nästa termin kommer personalen att se ut följande. På Nyckelpigan kommer My, Amanda C. och Jenny att jobba. På Fjärilen kommer Amanda H.E., Elisabeth och Ida att jobba. På Humlan kommer Jonna, Karolina och Maija jobba.

Vi uppmanar er föräldrar att kolla om det finns kvarglömda kläder, skor, m.m. i tamburerna. Vi ber er också att tömma hyllorna i tamburerna innan ert barn går på sommarlov. Vi kommer att städa alla kapprum på sommarlovet och lämna alla kvarglömda kläder/skor till klädinsamlingen. 

Förskola och fritids öppnar igen vecka 32 för de barn som föranmält omsorgsbehov.
De avgiftsfria 15 h barnen hälsas välkomna till verksamheten den 21 augusti (vecka 34). Måndag, tisdag och torsdag kl. 8.30-13.30.

Fredagen den 17 augusti (vecka 33) kommer fritids och förskolan att hålla stängt heldag på grund av studie-/planeringsdag.

Förskola och fritids har halv stängningsdag 10 september,  från kl. 12.00.

Redan nu skickar vi kalendariet för 2018-2019.

När ni har vägarna ”förbi” på kvällen eller helgen – titta gärna till skolan och förskolan med dess utegårdar, då det är mycket folk som på olika sätt rör sig i vårt område vår och sommartid!

 

Vi önskar er en skön sommar & semester och tack för gott samarbete!

 

Hälsningar personalen på Tofthaga förskola☀️

 

 

 

Styrelsen informerar:

 

Vi vill redan nu hälsa alla välkommen till årsmöte på Tofthagaskolan lördagen den 29 september kl. 13.00 i samband med arbetslördagen (kl. 8-13). Vi från styrelsen anser att dagen är viktig då det alltid finns saker som behöver underhållas och fixas på vår fina skola. Allt för att behålla den i det skicket som vi själva vill, men dagen utgör även ett trevligt tillfälle att träffas och umgås. Alla kan bidra och hjälpa till med något, det finns uppgifter för alla! Har du inte möjlighet att vara med den dagen, ta kontakt med någon i styrelsen och fråga om vad du kan göra vid ett annat tillfälle.