2021-04-14

 

 

 

 

Fritidsnytt april

 

Fritidsenkät:

Onsdag den 14 april kommer vi skicka ut fritidsenkäten. Enkäten är anonym, vilket innebär att vi kan inte se vem som har svarat. Har du mer än ett barn på fritids så skickar du in ett svar (en enkät) per barn.  Era åsikter är mycket viktiga för oss och vi tackar er på förhand för att ni svarar på vår enkät.

Sommarlov:

Sommaren närmar sig och för att vi ska kunna planera verksamheten och personalstyrkan behöver vi veta när ert barn är i behov av omsorg.

Lägg in de tider eller ledigheter i TEMPUS som gäller för ditt/dina barn på lovet. Tänk noga över ert omsorgsbehov dessa dagar. Lägg även in om omsorg behövs vid klämdagen (Kristi himmelfärdsdag) fredag den 14 maj

Tider inlämnade efter 30 april kommer eventuellt inte kunna tillgodoses!

Vi har sommarstängt v.28-31.

Kläder:

Se till att ditt/dina barn har kläder på skolan för utevistelse, då vi är ute varje dag oavsett väder. Det är bra om det finns extrakläder på hyllan och ta hem det som inte används.

Tempus:

För kännedom- när ni lägger in fritidstiderna i Tempus måste ni lägga in det under fliken fritids och inte under fliken skola. Om ni lägger in det under skola blir det fel i systemet när in och utcheckning sker på fritids och risken finns att vi missar att skicka iväg elever med bussen. Nailje Peci har redan lagt in skoltiderna i Tempus och kommer att skicka påminnelse till er som lägger in fritidstiderna fel.   

Fritidstider- lägg in först morgontid exempelvis 06.30-8.30  och sedan eftermiddagstid exempelvis 13.30-15.00.

Fritids stängt:

Måndag den 14 juni har fritids stängt heldag p.g.a. planeringsdag.

 

 

Hälsningar:

Nailje, Malin, Yvonne, AnnHelen & Marianne

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)