Din Rubrik

2021-05-31

 

 

Fritidsnytt maj

 

Tänk vad fort tiden går! Nu är det inte många skoldagar kvar till sommarlovet och det innebär även att det är terminens sista fritidsnytt.

Under maj månad har vi spenderat mycket av fritidstiden ute. Vi har även uppmärksamt fritidshemmens dag som var tisdagen den 11 maj. Vi hade en mysig eftermiddag tillsammans. Eleverna uppskattade denna dag.

 

Kort sammanfattning från fritidsenkäten:

Svaren i enkäten har analyserats av rektor Åsa och fritidspersonalen. Vi fick höga/positiva resultat på att eleverna trivs och känner sig trygga på fritidshemmet. Vi fick även höga resultat på att det finns tydlig kommunikation mellan personal och vårdnadshavare. Vi ser i enkätsvaren att alla vårdnadshavare inte följer fritidshemmet på Instagram. Följa gärna oss på Instagram, så ni får en inblick på vad vi gör på fritids. På Instagram heter vi #tofthagaskolansfritidshem.

Vi ser även i enkätsvaren att vi behöver göra en förbättring när det gäller de styrda aktiviteternasom exempelvis att inte ha en viss aktivitet på en viss veckodag, utan variera lite. Detta tar vi med oss när vi planerar höstterminen.

 

 

Sommarlov:

Innan skolavslutningen kommer vi att skicka hem en blankett om bad på fritids. Vi vill att ni fyller i blanketten och lämna in den.  Det är en säkerhetsfråga för fritids.

Efter skolavslutningen kommer vi att maila ut sommarlovsschemat. Har ni några schemaändringar som gäller att ditt barn behöver vara på fritids någon extra dag, vill vi att ni först kontaktar personalen och sedan lägga in det i Tempus. Detta för att vi redan har planerat verksamheten, personalstyrkan och matportioner.   

 

Fritids stängt:

Måndag den 14 juni har fritids stängt heldag p.g.a. planeringsdag.

 

Kläder:

Se till att ditt/dina barn har kläder på skolan för utevistelse, då vi är ute varje dag oavsett väder. Det är bra om det finns extrakläder på hyllan och ta hem det som inte används.

 

Vi vill passa på att TACKA er vårdnadshavare och elever för ett gott samarbete!

 

Hälsningar:

Nailje, Malin, Yvonne, AnnHelen & Marianne

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)