Fritidsnytt

2020-09-10

FRITIDSNYTT
September

Under höstterminen kommer vi arbeta mycket med våra värdegrundsord. Skolans värdegrundsord är trygghet, glädje och gemenskap. Vi kommer arbeta kontinuerligt med dessa ord och fokus kommer att vara att skapa en vi-känsla i gruppen. Genom våra aktiviteter kommer vi bland annat att skapa personliga vimplar och ha olika lekstationer för att öka gemenskapen, vi-känslan och nya lekkonstellationer. 

          

Tempus!

Vi vill påminna er att lägga in nytt schema i Tempus. All schemaändringar ska ske via Tempus. Ska ditt/dina barn åka buss så måste ni meddela skolan det. Det gör ni genom att skicka ett mail till tofthaga@tofthaga.se. När ni lägger in frånvaro i Tempus så vill vi gärna att ni skriver en kommentar, så vi har koll på varför barnet är frånvarande. 

Har ni några frågor kring Tempus så hör av er till nailje.peci@tofthaga.se.

 

 

 

Höstlov!      

Inför höstlovet v.44 vill vi veta ditt/dina barns närvarotider, alternativt ledigheter, på fritidshemmet. Vi vill att ni lägger in schemat i Tempus senast fredag den 9 oktober. När ni har lagt in tiderna för lovet så kommer Nailje att låsa alla scheman vilket innebär att man kan inte göra några schemaändringar den veckan. Detta pga att personalen ska kunna planera verksamheten på bästa möjliga sätt utifrån antal anmälda fritidselever. 

 

Vi är ute varje dag oavsett väder så se till att ditt/dina barn har kläder efter väder på skolan samt extrakläder. 

Mail: tofthaga@tofthaga.se

Mobilnummer: 070-1622152

Instagram: Tofthagaskolansfritidshem

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)